Εγκαταστάσεις

Εγκαταστάσεις
Τα γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη διαθέτουν τον πλέον σύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον εξοπλισμό, ώστε το ανθρώπινο δυναμικό να απολαμβάνει ασφαλείς και υγιείς συνθήκες εργασίας εξασφαλίζοντας άμεσα τις βέλτιστες υπηρεσίες προς τους πελάτες.
Στη Θεσσαλονίκη ο Όμιλος «Σαμαράς & Συνεργάτες» στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο Limani Center, (26ης Οκτωβρίου 43), ενώ διατηρεί υπερσύγχρονα γραφεία στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Πανεπιστημίου 10, στο Σύνταγμα. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις της εταιρείας καλύπτουν έκταση 4.500 τ.μ. και περιλαμβάνουν κλιματιζόμενους χώρους γραφείων, αίθουσες συνεδριάσεων και αίθουσες εκπαίδευσης.
Ο βασικός τεχνολογικός της εξοπλισμός -δίκτυα ηλεκτρονικών υπολογιστών και τηλεπικοινωνιών, μηχανήματα και συσκευές γραφείου, έπιπλα- έχει επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια αξιοπιστίας και παραγωγικότητας, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της αποτελεσματικής λειτουργίας μιας σύγχρονης εταιρείας, που δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο χώρο.
Τα δίκτυα υπολογιστών διαθέτουν τα πιο εξειδικευμένα και σύγχρονα πακέτα λογισμικού, προγράμματα ασφάλειας και προστασίας των ηλεκτρονικών δεδομένων, ενώ προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις και στις ειδικές συνθήκες της εποχής προσφέρουν τη δυνατότητα για εργασία εξ αποστάσεις και τηλεδιασκέψεων.