Ο Όμιλος Σαμαράς & Συνεργάτες στο «Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο»

22 Οκτωβρίου 2019

Και φέτος τα στελέχη του Ομίλου Σαμαράς & Συνεργάτες συμμετείχαν δυναμικά με το running team του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου στο «Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αλλά και του ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα του Ομίλου Σαμαράς & Συνεργάτες ως αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας μας, 60 συνεργάτες μας έδωσαν το «παρών» και στη φετινή διοργάνωση τερματίζοντας με επιτυχία.

Δυο μάλιστα εξ αυτών έτρεξαν και τα 21 χλμ του ημιμαραθωνίου με επιτυχία, ενώ αρκετοί συνεργάτες μας σημείωσαν σημαντικές επιδόσεις και στον αγώνα δρόμου υγείας και δυναμικού βαδίσματος 5000μ.

Για άλλη μια χρονιά η επιλογή έμπρακτης ενίσχυσης του έργου και της προσπάθειας του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου ήταν συνειδητή. Άλλωστε σε μια οργανωμένη κοινωνία, η ευτυχία των παιδιών πρέπει να είναι η αφετηρία και η έμπνευση δράσης, αλλά και ο … προορισμός, οπότε ζητούμενο είναι να συμβάλλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τις όποιες ανάγκες, αλλά και για το… χαμόγελό τους.