Ο Όμιλος Σαμαράς & Συνεργάτες χορηγός στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Επίτιμου Προξενείου της Ιταλίας στη Θεσσαλονίκη και του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

5 Φεβρουαρίου 2018

Με την ευγενική υποστήριξη του Ομίλου Σαμαράς & Συνεργάτες πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Επίτιμου Προξενείου της Ιταλίας στη Θεσσαλονίκη και του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στις 26 Ιανουαρίου 2018 σε ξενοδοχείο της πόλης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους o Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα, Efisio Luigi Marras, ο Εμπορικός Ακόλουθος της Ιταλικής Πρεσβείας, Enrico Barbato, και η Σύμβουλος της Ιταλικής Πρεσβείας, Eleonora Lopez. Στην πρόσκληση του Προέδρου του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου και Επίτιμου Προξένου της Ιταλίας στη Θεσσαλονίκη, Χρήστου Σαραντόπουλου, ανταποκρίθηκαν σημαντικοί εκπρόσωποι του πολιτικού, διπλωματικού και επιχειρηματικού κόσμου της πόλης μεταξύ των οποίων οι βουλευτές κ. Σταύρος Καλαφάτης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Μάρκος Μπόλαρης, Γεώργιος Αρβανιτίδης, Ιωάννης Σαρίδης, ο ειδικός σύμβουλος του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Γιάννης Αντωνιάδης, η Αναπληρώτρια Γ.Γραμματέας Δ.Ο.Σ. & Α.Σ., Κυριακή Τεκτονίδου, o Περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΘ, Γιάννης Μασούτης, ο Πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος, Δαυίδ Σαλτιέλ, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα, ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ, Εμμανουήλ Βλαχογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας, εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων, καθώς και σύσσωμη η Ιταλική Κοινότητα της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε κλήρωση για γνήσια ιταλικά γαστρονομικά προϊόντα και κρασιά, διανυκτερεύσεις σε θέρετρο της Χαλκιδικής, καθώς και υπηρεσίες spa. Η εκδήλωση προηγήθηκε της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του Επιμελητηρίου.