Ο Όμιλος «Σαμαράς & Συνεργάτες» χορηγός και φέτος στο Sail for Pink

22 Οκτωβρίου 2021

Και φέτος στον Όμιλο «Σαμαράς & Συνεργάτες» συμμετέχουμε στο Sail for Pink ως χορηγοί και… στηρίζουμε έμπρακτα τη γυναίκα που νοσεί! Όπως και τις προηγούμενες χρονιές συνειδητά και με ενσυναίσθηση -στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης- επιλέγουμε να στηρίξουμε έμπρακτα γυναίκες με εμπειρία Καρκίνου του Μαστού, εκτιμώντας ότι παράλληλα θα συμβάλλουμε και στη διάδοση του σημαντικού μηνύματος για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της νόσου.

Γυναίκες που γνωρίζουμε.

Που εργαζόμαστε δίπλα δίπλα.

Γυναίκες φίλες.

Γυναίκες συγγενείς.

Αλλά και όλες αυτές που δεν ξέρουμε, αλλά θα μπορούσαν να είμαστε ΕΜΕΙΣ.

Και γινόμαστε για λίγο ΑΥΤΕΣ και τουλάχιστον για όλο τον Οκτώβρη δηλώνουμε ΜΑΖΙ! Και είναι το πιο σημαντικό ότι όλοι ΜΑΖΙ γινόμαστε κομμάτι της ΕΛΠΙΔΑΣ για ένα κόσμο χωρίς καρκίνο του μαστού.

Και μπορεί αυτή τη χρονιά να μην καταφέραμε να περπατήσουμε όλοι ΜΑΖΙ στην παραλία της Θεσσαλονίκης, αλλά συνεχίζουμε on – line τα βήματα της πρόληψης.

Και έτσι Όλοι ΜΑΖΙ κάνουμε πιο ισχυρό το μήνυμα πως «Ο Καρκίνος του Μαστού μπορεί να ΝΙΚΗΘΕΙ, αρκεί να διαγνωστεί ΕΓΚΑΙΡΑ!»

(Υπενθυμίζεται ότι με τα έσοδα του Sail For Pink υλοποιούνται κάθε χρόνο όλα τα προγράμματα στήριξης των μελών στο Άλμα Ζωής Ν.ΘεσσαλονίκηςΖωής»).