Προφίλ Ομίλου

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ

Ο Όμιλος «Σαμαράς & Συνεργάτες» κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη και αρτιότερα στελεχωμένη μελετητική και συμβουλευτική ομάδα εταιρειών.

Αριθμεί 30 και πλέον χρόνια και διατηρεί γραφεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ δραστηριοποιείται πολύ δυναμικά και εκτός Ελλάδος. Με πελατολόγιο που φτάνει τις 6.000 επιχειρήσεις, διεθνείς ομίλους, αλλά και φορείς του δημοσίου διαθέτει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο 200 υπηρεσιών κάθε είδους και αντικειμένου, στον κλάδο της βιομηχανίας, των logistics, της ενέργειας, του τουρισμού, των υποδομών και του δημοσίου, που υποστηρίζεται καθημερινά από 300 μόνιμους επιστήμονες (InHouse) και 150 έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες ανά την Ελλάδα.

Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα το γεγονός ότι εξασφαλίζουμε ολοκληρωμένες λύσεις στη λογική του One stop shop από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την ολοκλήρωση κάθε έργου –από την επιλογή και την ωρίμανση ακινήτων, τις μελέτες και αδειοδοτήσεις, την επίβλεψη της κατασκευής και το project management, τις επιδοτήσεις και το business consulting μέχρι την υγεία και την ασφάλεια εργασίας και την ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης /πιστοποιήσεις.

Ο Όμιλος «Σαμαράς & Συνεργάτες» αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη για τoυς μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους, τις μεγαλύτερες δημόσιες επιχειρήσεις, αλλά και τα Υπουργεία, τις Περιφέρειες, τους Δήμους, τα Επιμελητήρια, ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς.

Η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία του Ομίλου προβλέπει ότι η επιχειρηματική αριστεία είναι ένας ισορροπημένος συνδυασμός της αφοσίωσης στο όραμά μας και των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Δράσεις, που αναπτύσσουμε με διάθεση αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, με σεβασμό στην κοινωνία και στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και με σκοπό την ενίσχυση της παιδείας και του πολιτισμού.

Στον Όμιλο «Σαμαράς & Συνεργάτες» 30 χρόνια δίνουμε αξία στο έργο σας και στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι μαζί σας, για μια κοινωνία δυνατή και ενωμένη.