Στον αστερισμό του Ομίλου “Σαμαρά & Συνεργάτες”

15 Ιουλίου 2019

 

Χορός Κάτω από τ’ Άστρα

 Ο Όμιλος «Σαμαράς & Συνεργάτες» ενίσχυσε και φέτος το  πρόγραμμα Υποτροφιών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College με την παρουσία διευθυντικών στελεχών των εταιρειών του Ομίλου στον ετήσιο φιλανθρωπικό «Χορό Κάτω από τ’ Άστρα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Σχολής, Δρ. Πάνος Κανέλλης, ανακοίνωσε ότι μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα δοθεί για υποτροφία σε άτομο από τις πληγείσες περιοχές της Χαλκιδικής. Μάλιστα, ο Όμιλος «Σαμαράς & Συνεργάτες» ανταποκρίθηκε άμεσα δωρίζοντας σημαντικό χρηματικό ποσό για τη συγκεκριμένη υποτροφία. Επιβεβαιώνοντας έτσι έμπρακτα για άλλη μια φορά ότι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η στήριξη προς τις ευπαθείς ομάδες είναι απόλυτα ενταγμένη στην ανθρωποκεντρική φιλοσοφία του Ομίλου.

Και αυτή τη χρονιά, πάντως, τις εντυπώσεις «έκλεψαν», δύο απόφοιτοι των λυκείων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολή –η Κατερίνα Καργιώτη, η οποία τον Σεπτέμβριο ξεκινά τις σπουδές της με πλήρη υποτροφία στο YALE και ο Βασίλης Γκίρλος- που περιέγραψαν στους παραβρισκόμενους την εμπειρία τους στη Σχολή και τους ευχαρίστησαν θερμά για τη σημαντική συνεισφορά τους στο Πρόγραμμα Υποτροφιών.

Η επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία «Ιωάννης Μοσκαχλαϊδής», μπροστά από το επιβλητικό Princeton Hall της Σχολής.