3ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών, 19 και 20 Ιουνίου

17 Ιουνίου 2019

Δεδομένου ότι ο Όμιλος «Σαμαράς & Συνεργάτες» δίνει το «παρών» σ’ όλα τα μεγάλα γεγονότα συμμετέχει και στο 3ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών, που θα διεξαχθεί 19 και 20 Ιουνίου 2019, στο ΜΕΓΑΡΟ Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (αίθουσα «Banquet»).

Στόχος και του φετινού συνεδρίου να αποτυπωθούν οι πιο πρόσφατες εξελίξεις, προοπτικές, αλλά και προκλήσεις στους δύο αλληλένδετους κλάδους.

Η 1η ημέρα του συνεδρίου θα είναι αφιερωμένη στις Υποδομές / Κατασκευές και η 2η ημέρα στις Επιβατικές και Εμπορευματικές Μεταφορές.

Στο συνέδριο θα υπάρξουν, μεταξύ άλλων, θεματικές ενότητες για την χρηματοδότηση μεγάλων έργων και τη μόχλευση χρηματοδοτήσεων (ΣΔΙΤ, EFSI, Ομόλογα Έργου & Προτάσεις Καινοτομίας θα περιλαμβάνονται στο σχετικό πάνελ), τα προηγμένα συστήματα μεταφορών, τις μεγάλες αστικές και συγκοινωνιακές αναπλάσεις, κ.λπ.

Ειδικότερα, θα αναδειχθούν οι σύγχρονες «έξυπνες» τεχνολογίες στις κατασκευές και στα συγκοινωνιακά δίκτυα και τα αποτελέσματα από την εφαρμογή νέων τεχνολογιών σε μεγάλους οργανισμούς και επιχειρήσεις.